Banner-1.jpg

Norfolk Nieuws

 

 

-Tijdens de twee daagse show in Kassel heeft Chuck het Duits kampioenschap behaald en Nugget kreeg ook beide dagen het jeugd CAC en is hiermee Duits VDH jeugdkampioen.

 

 

-Blij met de resultaten tijdens de Eurodogshow, Interra Show en Benelux winner in Kortrijk. Op een leeftijd van precies 9 maanden en zijn eerste shows werd  James Belgisch Jeugdkampioen, Interra Junior Winner, Benelux Junior Winner en tijdens de Interra show Junior Best in show 3!!!!

Nugget behaalde het Belgisch jeugdkampioenschap, Interra Junior Winner en Benelux Junior Winner. Diva Interra Winner en Benelux Winner en Chuck werd Interra Winner, Benelux Winner, bij de laatste 6 in de Terriër groep en is nu ook Internationaal kampioen.

 

-4-11-2018 Nugget kreeg 1U, CAC, BOS en Chuck behaalde op een leeftijd van 27 maand 1U, CAC, CACIB, BOB en is hiermee Nederlands Kampioen. In de erering werd hij tweede geplaatst in de Terriër groep!!!

 

 

-3-11-2018 Bleiswijk Billy was met ons voor de eerste keer mee naar de show en deed het erg goed. 1U, CAC, CACIB en BOB. Nugget kreeg 1U, CAC, BOS. Dit was haar derde 1U in de jeugdklasse en is hiermee Nederlands Jeugd Kampioen!

 

-9-9-2018 Dogshow Rotterdam Diva 1U, CAC, CACIB, BOB en Nugget 1U, Res CAC

 

-8-9-2018 Dogshow Rotterdam Diva 1U, CAC, CACIB, BOB en Nugget in de jeugdklasse 1U, Res CAC

 

 

-Naar Ahlen was Nugget voor de eerste keer mee naar een show, ze deed goed haar best en behaalde 1U, CAC VDH, KFT. Diva was voor de eerste keer in de tussenklasse en kreeg ook 1U, CAC VDH, Res KFT.

 

-Tijdens de Golden Trophy show in Luik heeft Chuck twee keer het CAC, CACIB en BOB gehaald. Frutsel kreeg beide dagen CAC, CACIB en BOS. Hier mee heeft Frutsel ook voldaan aan de eisen voor Internationaal Kampioen.

 

-Op 23-6-2018 heeft Frutsel haar Nederlands kampioenschap gehaald. Dit is haar derde kampioenstitel, natuurlijk zijn we erg trots op haar!

 

 

 

-Op 12-5-2018 in Dortmund heeft Diva de Europa Jugend Sieger titel behaald en was beste teef met Crufts kwalificatie. Chuck 1U, CAC, Res beste reu.

 

-Tijdens de Dalmatia Dogshows in Dubrovnik en Zadar is Diva Croaats jeugdkampioen geworden, Frutsel Croaats kampioen, Chuck en Qwispel hebben ook de punten voor Croaats kampioen behaald maar nog niet oud genoeg voor de titel.

 

 

 

-Op de heenweg naar Croatië hebben we in Maribor, Slovenië deelgenomen aan de Terriër Club Show. Qwispel 1U, CAC SLO. Diva 1U, Junior BOB en Junior Club Winner. Chuck 1U, CAC SLO, Club Winner en BOB.

 

-Dogshow De Utrecht. Diva werd 1U, CAC, BOS geplaatst en heeft hiermee genoeg punten voor het Nederlands Kampioenschap maar met 11 maand nog niet oud genoeg voor de titel. 

 

-Op de hondenshow in Luxemburg kreeg Diva 1U, BOS en is hiermee Luxemburgs Jeugdkampioen. Chuck kreeg 1U, CACL, CACIB, BOB. Hiermee voldoet hij ook aan de eisen voor Internationaal Kampioen maar we moeten nog wachten voor de tijd ertussen.

 

 

 

-Tijdens Dogshow Rijnland heeft Diva haar derde 1U gehaald en daarmee Nederlands Jeugdkampioen op een leeftijd van net 10 maand! 

 

-Martini Dogshow Groningen. Het was voor Diva haar eerste internationale show waarbij ze het ondanks haar hele jonge leeftijd meteen heel goed deed. Op de eerste dag behaalde ze 1U, Best Junior, CAC en Beste Teef en op de tweede dag 1U, Best Junior, CAC en Beste van het ras!

 

-Op de Brussels Throphy heeft Chuck 1U, CAC,CACIB, BOB en de titel Benelux winner behaald. Natuurlijk zijn we erg trots op hem in minder dan een jaar heeft hij 10 titels gewonnen.

 

-Holland Cup en Winnershow Amsterdam. Op de Holland Cup heeft Qwispel 1U, CAC, BOS gehaald en Chuck 1U, CAC, CACIB, BOB. Bij de Winnershow behaalde Chuck zijn negende titel door 1U, Jeugdwinner en Best Junior te worden en daarmee is Chuck voor de derde keer dit jaar gekwalificeerd voor de Crufts.

 

 

 -19 November Kampioensclubmatch van de Nederlandse Norfolk Terriër club. Diva werd eerste geplaatst bij de puppy teefjes en Chuck werd eerste bij de jeugdreuen en later Best junior In Show.

 

-Op 9 & 10 September zijn we in Roemenië naar de Dracula Dogshow in Targu Mures geweest hier zijn Chuck en Qwispel Roemeens Jeugdkampioen geworden en Frutsel Roemeens Kampioen! En alle drie gekwalificeerd voor de Crufts.

 

-Super blij zijn we met onze nieuwe aanwinst. Eind Augustus mochten we een prachtig black and tan Norfolk teefje ophalen bij Martin Phillips.

 

-Benelux winnershow. Chuck en Frutsel hebben beide de Benelux Jeugd winner titel behaald en zijn daarmee ook gekwalificeerd voor de Crufts. Chuck was daarnaast beste jeugdhond en Frutsel BOS.

 

 

 

-1-7-2017 Chuck kreeg in Echt 1U, Res. CAC en is hiermee nu ook Nederlands Jeugdkampioen en Frutsel 1U, CAC, CACIB, BOS.

 

-11-6-2017 Chuck Behaalde in Hannover zijn vierde KFT Jugend CAC en is hiermee ook Duits KFT Jeugdkampioen daarnaast kreeg hij de titel Annual Trophy Youth Winner. Slechts 10 maand oud met twee Jeugdkampioenschappen en 3 titels.

 

 -Twee nieuwe Kampioenen! In Hannover hebben Chuck en Frutsel beide hun Duits VDH Jeugdkampioenschap en de titel Jugendsieger Hannover behaald. Daarnaast was Chuck Best Junior en Frutsel BOS.

 

-20 Mei waren Chuck en Frutsel mee naar Dortmund in de jeugdklasse kregen ze beide 1U, CAC KFT, VDH en de titel VDH Frühjahr Jugend Sieger. Frutsel werd daarnaast Best Junior en BOS

 

 -14 Mei Terriërshow Viersen. Chuck was voor de eerste keer mee en behaalde 1U, Jugend CAC KFT, VDH, BOS. Truffle 1U, Jugend CAC, KFT, VDH. Smurf 1U, CAC VDH, Res. CAC KFT.

 

-Frutsel heeft op de show in Goes haar derde 1U behaald en is hiermee Nederlands Jeugdkampioen. Erg blij zijn we met dit resultaat, zeker ook omdat dit de eerste Norfolk Terriër is waarvan we de vader en moeder ook zelf gefokt hebben.

 

 -25 Maart zijn we naar de Terriër show in Hamm geweest. Frutsel behaalde in de jeugdklasse 1U, Jugend CAC KFT, VDH. Truffle ook in de jeugdklasse kreeg  2U, Res. CAC KFT, VDH. In de openklasse behaalde Smurf (Wielenshoeve I Love Trouble) 1U, CAC KFT, VDH, BOS.

 

-4 Maart Martini Dogshow op haar tweede show heeft Frutsel 1U, CAC, BOS gehaald.

 

-3 Februari heeft Frutsel (Wielenshoeve Little Miss Sunshine) op haar eerste show 1U, CAC, BOS gehaald.